Veelgestelde vragen


Moet ik mezelf tegen ziektekosten verzekeren?

Nee, dit loopt via Jobs4Work. Wij dragen zorg voor de aanmelding bij een ziektekostenverzekering en voor de opzegging.

Welke afspraken worden er gemaakt?

Als u voor ons gaat werken, krijgt u een arbeidscontract waar alle afspraken duidelijk in vermeld staan. Als u nog geen Burger Service Nummer heeft, zullen wij een afspraak hiervoor maken en zullen wij u hierin ook begeleiden. Ook de aanmelding voor de ziektekostenverzekering wordt door ons geregeld. Kortom, alle noodzakelijke stappen om te kunnen gaan werken worden door ons voor u geregeld.

Wanneer vindt de uitbetaling plaats?

De uitbetaling vindt 4-wekelijks plaats, indien u eerder een gedeelte van uw salaris nodig heeft, kunnen wij eventueel met een voorschot werken.

Certificaten en garanties?

De NBBU is een overkoepelende organisatie voor uitzendbureaus. Als uitzendkracht moet je kunnen vertrouwen op je uitzendbureau en via het lidmaatschap van de NBBU wordt een uitzendbureau jaarlijks gecontroleerd op het handhaven van de normen en regels. Hierdoor wordt er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de uitzendkracht zijn loon op tijd krijgt en dat er belasting en premies worden afgedragen. Bekijk hier waarvoor wij nog meer gecertificeerd voor zijn.

In welke regio is Jobs4Work actief?

Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland. Opdrachtgevers zijn gevestigd in Plasmolen, Milsbeek, Gennep, Heijen, Ottersum, Groesbeek, Nijmegen, Deurne, Beuningen, Boxmeer, Wijchen, Helmond, Venray, Cuijk, Zevenaar, Arnhem, Berg en Dal, Malden, Molenhoek, Mook, Middelaar, Uden, Volkel, Mill, Langenboom, Veghel, Eindhoven.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel naar 0485-541711.