Over Jobs4Work.

Op zoek naar een leuke baan?

Wij bieden u de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van ons team. Jobs4Work is een uitzendbureau met vacatures in de techniek, logistiek, food en landbouw. Aangezien onze opdrachtgevers behoefte hebben aan een langdurige samenwerking kiezen wij voor aandacht voor en begeleiding van onze uitzendkrachten.

Een vaste baan of duidelijk werk. 

Ervaring van Jobs4Work in combinatie met onze vaste relaties zorgen er voor dat wij meer bieden dan tijdelijk werk. De core-business van Jobs4Work is het ter beschikking stellen van kwalitatieve flexibele medewerkers aan opdrachtgevers van klein tot groot. Het uitzenden en detacheren speelt een grote rol in onze dagelijkse werkzaamheden.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Jobs4Work biedt uitzendkrachten de mogelijkheid te werken in diverse branches o.a. Techniek, Logistiek, Food en Landbouw. We onderscheiden ons door onze goede voorwaarden voor onze medewerkers, maar zeker door de persoonlijke aandacht voor onze uitzendkrachten. 

Jobs4Work is aangesloten bij de onderstaande organisaties om uitzendkrachten te garanderen dat wij op een eerlijke manier werken, volgens de normen en regels, om het voor onze werknemers zo prettig mogelijk te maken.

Organisaties en certificaten:

  • VCU
  • NBBU
  • VRO
  • SNF
  • NEN 4400.01