Certificaten

We kunnen natuurlijk zeggen dat we een betrouwbaar uitzendbureau zijn, maar wij vinden het belangrijk om dit ook aan te kunnen tonen. Dit doen we door middel van verschillende certificaten. We worden onafhankelijk beoordeelt op onze kwaliteiten.

Wij beschikken over diverse certificaten die ons beoordelen op diverse vlakken. Al onze certificaten zijn hieronder te zien.

VCU certificaat

VCU certificaat

Wij zijn VCU gecertificeerd. Met het VCU Certificaat laten wij zien dat wij zorgen voor onze uitzendkrachten. Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten veilig en gezond bij onze opdrachtgevers aan het werk kunnen.

NBBU Certificaat

NBBU certificaat

Ten tweede beschikken wij ook over het NBBU Certificaat. De NBBU is de brancheorganisatie voor de flexbranche. Door aangesloten te zijn bij de NBBU laten wij zien dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hiermee laten wij dus zien dat bij een betrouwbare partner in de uitzendbranche zijn.

VRO Certificaat

VRO certificaat

De VRO controleert ons ten aanzien van eerlijke verloning, huisvesting en sociale en fiscale afdrachten. Hiermee laten wij dus zien dat wij een eerlijk uitzendbureau zijn.

SNF Certificaat

SNF certificaat

Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten een goede huisvesting hebben. Door onze certificering van SNF (Stichting Normering Flexwonen) laten wij zien dat we voldoen aan een bepaalde norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Stichting Normering Arbeid certificaat

NEN 4400.01 certificaat

Als laatste zijn wij gecertificeerd voor het NEN 4400.01 kenmerk. Dit houdt in dat wij periodiek worden gecontroleerd op onze verplichtingen, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

In gesprek

Heeft uw bedrijf behoefte aan een samenwerking met een betrouwbaar uitzendbureau? Dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

U kan telefonisch contact met ons opnemen via 0485 – 54 17 11 of vraag een gesprek aan via het contactformulier.