Over Jobs4Work

Wat doen wij bij Jobs4Work?

Jobs4Work is een uitzendbureau met vacatures in vier verschillende sectoren: techniek, logistiek, food en landbouw. Onze missie is om lange samenwerkingen aan te gaan met opdrachtgevers door uitzendkrachten te vinden met passie voor hun werk. Wij besteden tijd en aandacht aan onze uitzendkrachten en bieden hun begeleiding.

Bij Jobs4Work zenden wij krachten uit aan bedrijven klein en groot. Wij stellen kwalitatieve flexibele medewerkers ter beschikking, die zijn geselecteerd om te werken in een bepaalde sector. Naast het uitzenden van krachten, is ook detachering mogelijk bij Jobs4Work. In het geval van detachering is er een overeenkomst voor een bepaalde tijd.

Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Hoe onderscheiden wij ons?

Elke dag werken wij eraan om ons te onderscheiden. Dit doen wij door goede voorwaarden te hebben voor onze medewerkers. Daarnaast hebben wij persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en opdrachtgevers en hebben alle medewerkers van Jobs4Work passie voor hun werk!

Wij zijn aangesloten bij verschillende organisaties om uitzendkrachten te garanderen dat wij op een eerlijke manier werken, volgens normen en regels, zo proberen wij de ervaring zo prettig mogelijk te maken.

De organisaties en certificaten:

Heeft u een tekort aan personeel?

Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op.