Sectoren

Bij Jobs4Work richten we ons op vier sectoren: techniek, landbouw, logistiek en food. Wij willen uw bedrijf graag verder helpen. Hier leest u meer over de verschillende sectoren.

Sector Techniek

Techniek is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, we zijn erdoor omringd. Hierom is de behoefte van technische goed opgeleide krachten ook groot, maar zijn vacatures vaak lastig in te vullen. Vanuit ons kantoor in Polen zijn wij dagelijks op zoek naar de juiste uitzendkrachten voor uw techniek vacature. Hieronder vallen ook vacatures zoals CNC-draaiers, lassers en assemblage-medewerkers.

Ben u opzoek naar een technisch opgeleide kracht op tijdelijke of vaste basis? Neem dan contact met ons op.

Sectoren techniek
Sector Landbouw, tuinbouw en productie

Sector Landbouw, tuinbouw en productie

Flexibele arbeidskrachten is een must binnen deze sector. Tijdens periodes waarin er grote behoefte is aan tijdelijke uitzendkrachten, is Jobs4Work in staat om deze extra drukte op te vangen. Voor de land- en tuinbouw industrie kunnen dit bijvoorbeeld oogstperiodes zijn, tijdens deze periodes is het mogelijk om extra uitzendkrachten in te zetten.

De productiesector kent ook ups & downs waarbij bedrijven in deze sector snel moeten handelen. Jobs4Work kan hierbij ondersteuning bieden door middel van een flexpool, de flexpool zorgt ervoor dat u bedrijf voorzien kan worden van tijdelijke uitzendkrachten.

Sector Logistiek en transport

Heeft u een logistiek probleem? Hier heeft Jobs4Work ook een oplossing voor. Inmiddels hebben wij al chauffeurs uit diverse Europese landen die actief zijn binnen deze sector. Vanuit ons kantoor in Polen zijn wij dagelijks op zoek naar de juiste krachten voor uw vacatures in deze branche.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Chauffeur
Sector food

Sector Food

Het inpakken van voedsel, groente en vlees draait om hygiënisch werken, snelheid en kwaliteit. Jobs4Work is ontstaan vanuit de foodsector. Inmiddels hebben we een jarenlange samenwerking met verschillende foodbedrijven in de regio.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar personeel?

Wij gaan u helpen! Ook wanneer u een bedrijf heeft buiten een van deze sectoren, kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.