Uitzenden & Detacheren

Nadat onze uitzendkrachten de werving en selectie hebben doorlopen, worden ze uitgezonden of gedetacheerd aan een opdrachtgever.
Wij geven graag een korte toelichting over wat uitzenden & detacheren is en wat de verschillen zijn.

Uitzenden

Het uitzenden van onze medewerkers gebeurt op basis van een flexibel contract. Dit wilt zeggen dat het aantal uren per week flexibel is, net zoals de duur van de werkzaamheden.

De medewerker is formeel in dienst bij Jobs4Work, maar voert de werkzaamheden uit bij uw bedrijf. U betaalt een all-in tarief en hoeft verder nergens naar te kijken. De verloning, belastingafdracht en doorbetaling bij ziekte wordt door ons verzorgt.

Wij hebben een uitgebreide werving & selectie procedure, zodat wij medewerkers vinden die passie hebben voor het werk wat zij voor ons uitvoeren.

Lees hier meer over onze werving & selectie procedure.

Uitzenden
Ben je op zoek naar werk?

Detacheren

Bij detachering is er een overeenkomst voor langere tijd, dit is dan ook het verschil met uitzenden. In dit contract kan er een proeftijd worden opgenomen mits de periode langer is dan zes maanden.

Ook bij detachering is de medewerker formeel in dien bij Jobs4Work, maar voert de werkzaamheden uit bij uw bedrijf. U betaalt ook een all-in tarief en hoeft verder nergens naar te kijken. De verloning, belastingafdracht en doorbetaling bij ziekte wordt ook bij detachering allemaal door ons verzorgt.

Onze medewerkers krijgen heldere instructies mee. Met deze instructies zorgen wij ervoor dat ze voldoen aan uw verwachtingen en dat ze weten dat er op hun wordt gerekend.

Heeft uw bedrijf behoefte aan personeel voor een korte of langere periode?

Wij helpen u graag.

Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar wat uitzenden of detacheren kan betekenen voor uw bedrijf.