Werkwijze

Specialisten in een bepaalde branche worden gezocht om in uw vraag te voorzien.

Hoe werken wij?

Selectie van werknemers.

Jobs4work is een uitzendbureau voor o.a. buitenlandse werknemers. Vanuit onze twee kantoren in Polen en ons kantoor in Ven-Zelderheide (Nederland) selecteren wij mensen die op zoek zijn naar werk. Specialisten in een bepaalde branche worden gezocht om in uw vraag te voorzien. De werkwijze van Jobs4Work is doeltreffend! Ervaring en Passie zorgt voor: Meer productiviteit!

Uitzenden & Detacheren

Jobs4Work biedt u de mogelijkheid om onze uitzendkrachten op tijdelijke basis of voor langere tijd aan uw bedrijf te binden. Hierin speelt het uitzenden en detacheren een grote rol in onze dagelijkse werkzaamheden. Jobs4Work biedt uitzendkrachten aan voor diverse branches o.a. Techniek, Logistiek, Food en Landbouw.

Werving & selectie van personeel

Wat maakt Jobs4Work tot een prettige partner?

We onderscheiden ons door onze goede voorwaarden voor onze medewerkers, maar zeker ook door de persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Dit maakt ons een prettige partner. We beoordelen samen met het bedrijf onze uitzendkrachten. Uiteindelijk telt het resultaat, dit is onze visie. Meer weten? Bel: 0485-541711 of neem contact met ons op via het contactformulier.