Huisvesting en Vervoer

Bij Jobs4Work werken we veel met buitenlandse uitzendkrachten. Hierom vinden wij belangrijk dat wij naast werk ook een fijne thuisplek kunnen bieden. Ook bieden wij veilig vervoer, zodat onze uitzendkrachten op tijd en veilig op het werk kunnen komen. Hier lees je meer over onze huisvesting & vervoer.

Huisvesting

Een groot deel van onze medewerkers komt vanuit het buitenland, hierom bieden wij ook huisvesting aan. Onze woningen bevinden zich in Duitsland, net over de grens bij Gennep. Deze woningen staan onder andere in Uedem, Goch, Kranenburg, Milsbeek en Heijen. De woningen zijn goed onderhouden gezinswoningen met gezamenlijk gebruik van de woonkamer, keuken, badkamer(s) en toilet(ten). Wij hebben een SNF certificaat voor onze woningen, wat betekent dat wij aan strenge eisen voldoen.

Wil je meer weten over dit certificaat? Klik dan hier.

Bus Jobs4Work

Vervoer

Jobs4Work beschikt over een uitgebreid wagenpark. Hiermee maken wij het mogelijk dat onze medewerkers veilig en op tijd bij hun werkplaats verschijnen. De huisvesting, werkplaats en het vervoer worden zo goed mogelijk op elkaar afgestemd, zodat het voor onze medewerkers geen probleem is om op tijd en zonder al te veel reistijd aan hun werk te beginnen.

Wil jij onderdeel worden van ons team?

Meld je dan bij ons aan en we gaan samen op zoek naar een uitdaging die bij jou past!