Sector Food

Het inpakken van voedsel, groente en vlees draait om hygiënisch werken, snelheid en kwaliteit. Jobs4Work is ontstaan vanuit de foodsector. Inmiddels hebben we een jarenlange samenwerking met meerdere foodbedrijven in de regio. Vanwege deze prettige samenwerking met diverse foodbedrijven richt Jobs4Work zich inmiddels op de volledige branche.

De arbeidsbemiddelaars op kantoor weten wat nodig is voor een snelle en heldere communicatie met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Jobs4Work is dagelijks zeer actief op zoek naar enthousiaste inpakkers en productiekrachten die gedurende diverse periodes een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf.

Aangezien het tempo vaak hoog is en de foodsector zich kenmerkt door veel wisselingen in drukte is heldere communicatie essentieel. Zowel op basis van werving & selectie als uitzend en detachering stellen wij onze medewerkers ter beschikking in de sector food.

Sector food

Werken in de sector food?

Bent u een aanpakker, die graag met zijn handen werkt? Dan kunnen wij een leuke en uitdagende baan voor u vinden bij diverse bedrijven in de food sector. Schrijf u nu in.