Sector Landbouw, Tuinbouw en Productie

Jobs4Work heeft al meerdere jaren ervaring in de werving en detachering van uitzendkrachten voor de sectoren landbouw, tuinbouw en productie. Deze sectoren staan voor zwaar maar wel afwisselend en interessant werk. Door onze ervaring zijn wij in staat de juiste mensen te selecteren en werven. Wij zorgen voor goede huisvesting zodat de uitzendkracht uitgerust op zijn werk verschijnt. Onze visie is dat een uitgeruste medewerker graag een stapje extra zet.

Waar zijn wij toe in staat?

Tijdens periodes waarin grote behoefte is aan tijdelijke uitzendkrachten in de landbouw en tuinbouw is Jobs4Work in staat deze extra drukte op te vangen. Ook de drukte van o.a. oogstperiodes zijn door ons goed op te vangen met tijdelijke krachten.

De productiesector kent ook ups & downs waarbij bedrijven in deze sector snel en efficiënt moeten handelen. Door middel van een flexpool kan Jobs4Work hierin prima ondersteuning bieden. Ook hier kan Jobs4Work voorzien in tijdelijke uitzendkrachten.

Sector Landbouw, tuinbouw en productie

Werken in de agrarische sector?

Bent u een aanpakker, die graag met zijn handen werkt? Dan kunnen wij een leuke en uitdagende baan voor u vinden bij diverse bedrijven in de agrarische sector. Schrijf u nu in.