Sectoren

Bij Jobs4Work richten we ons op vier sectoren: techniek, landbouw, logistiek en food. Binnen deze sectoren kunnen wij jou, als werkzoekende, altijd een leuke uitdaging bieden. Wil je meer weten over de sectoren waar wij in werken? Lees dan vooral even verder!

Sector Techniek

We zijn omringd door techniek, het is niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe krachten met ervaring in de techniek. Wij hebben altijd leuke vacatures openstaan zoals bijvoorbeeld CNC-draaiers, lassers en assemblagemedewerkers.

Ligt jouw passie bij de techniek? Schrijf je dan bij ons in!

Sectoren techniek
Sector Landbouw, tuinbouw en productie

Sector Landbouw, tuinbouw en productie

Binnen de sector landbouw, tuinbouw en productie is er veel afwisselend en interessant werk. Binnen deze sector zijn wij altijd op zoek naar krachten die graag met hun handen werken en van aanpakken weten. Daarnaast bieden wij eventuele huisvesting, zodat jij uitgerust op je werk kan verschijnen.

Ben jij die aanpakker die graag met zijn handen werkt? Schrijf je dan bij ons in en wij bieden je een leuke uitdagende baan!

Sector Logistiek en Transport

Binnen de sector Logistiek en transport zijn wij altijd op zoek naar chauffeurs. Wie bieden banen als nationaal, maar ook als internationaal chauffeur bij onze vaste opdrachtgevers. Binnen deze sector kan jij echt toegevoegde waarde bieden voor een bedrijf en hun helpen met hun logistieke problemen.

Ben jij die chauffeur met passie voor zijn of haar werk? Schrijf je dan in!

Chauffeur
Sector food

Sector Food

Het inpakken van voedsel, groente en vlees draait om hygiënisch werken, snelheid en kwaliteit. Wij hebben al jarenlange samenwerkingen met meerdere foodbedrijven in de regio en zijn hiervoor constant op zoek naar enthousiaste inpakkers en productiekrachten die gedurende diverse periodes een toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers.

Steek jij graag je handen uit je mouwen? Schrijf je dan nu in!

Lijkt het je leuk om voor ons aan de slag te gaan?

Meld je dan bij ons aan en we gaan samen op zoek naar een uitdaging die bij jou past!