Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt voordat je bij ons komt werken. Daarom geven we de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop!

In welke regio is Jobs4Work actief?

Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland. Onze opdrachtgevers zitten dan ook voornamelijk in deze regio’s.

In welke sectoren is Jobs4Work actief?

Wij zijn actief in 4 verschillende sectoren: techniek, landbouw, logistiek en transport en food.

Lees hier meer over onze sectoren.

Welke certificaten bezit Jobs4Work?

Wij zijn gecertificeerd op meerdere gebieden bij meerdere instanties. Een voorbeeld van een certificaat is het certificaat van de NBBU, dit is de branche organisatie voor uitzendbureaus.

Lees hier meer over onze certificaten.

Moet ik mezelf tegen ziektekosten verzekeren?

Voor arbeidsmigranten loopt de ziektekosten verzekering via Jobs4Work, in dat geval dragen wij de zorg voor de aanmelding bij een ziektekostenverzekering en de opzegging. Dit geldt dus niet voor Nederlanders.

Welke afspraken worden er gemaakt?

Zodra je voor ons gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst. In dit arbeidscontract staan alle afspraken duidelijk vermeld. Indien je nog geen Burger Service Nummer hebt, zullen wij hiervoor een afspraak maken en je hier verder in begeleiden. De aanmelding voor de ziektekostenverzekering wordt ook door ons geregeld.

Kortom, alle noodzakelijke stappen om te kunnen gaan werken, worden door ons geregeld!

Wanneer vindt de uitbetaling plaats?

Wij werken met een 4-wekelijkse uitbetaling. Indien je eerder een gedeelte van je salaris nodig hebt, is het eventueel mogelijk om met een voorschot te werken.

Hoe gaat Jobs4Work om met discriminatie?

Jobs4Work vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft op werk. Met die reden is er een anti-discriminatiebeleid opgesteld. In het discriminatiebeleid staat beschreven hoe we discriminatie proberen te voorkomen, hoe we medewerkers voorbereiden op discriminatie en hoe we hier mee omgaan. Wil je het hele discriminatiebeleid lezen? Dat kan hier.

Hoe zit het met vervoer?

Wij bezitten over een uitgebreid wagenpark, zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze medewerkers op tijd op hun werk aankomen.

Wil je meer weten over het vervoer? Dat lees je hier.

Er staat op dit moment geen passende vacature online, maar je wilt wel graag voor ons komen werken. Wat kan je dan doen?

Wanneer er geen passende vacature online staat, wilt dat niet zeggen dat we geen passend werk voor jou kunnen vinden. Het kan zo maar zijn dat we een leuke opdrachtgever hebben, die plek voor jou heeft! Daarom is het belangrijk om je in te schrijven bij ons. Wanneer je je hebt ingeschreven, kunnen wij jou op de hoogte houden en zoeken naar een passende werkplek voor jou.

Inschrijven doe je hier!

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren kan online! We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt, je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en je cv toe te voegen en dan nemen wij contact met je op!

Solliciteren doe je hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat.

Neem in dat geval gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!